reviste

10 reviste internaționale de lifestyle pe care le citesc. Hai să completăm lista

Probabil și tu ai o listă de reviste online pe care intri atunci când vrei să afli noutăți din domeniile care te pasionează, fie că sunt site-uri românești sau internaționale. Eu deși urmăresc un număr mare de reviste românești, recunosc, îmi plac foarte mult și cele internaționale, mi se par extrem de interesante și bine structurate.

Azi voi share-ui cu tine lista mea cu revistele internaționale online pe care intru aproape zilnic. Probabil pe unele le urmărești și tu, dar cu siguranță citești și site-uri pe care eu le-am omis aici. Tocmai de aceeea, mi-ar plăcea foarte mult să-mi dai câteva exemple în comentarii, ca să completăm împreună lista. 🙂

Le voi înșirui mai jos, în ordine aleatorie.

health.com

mindbodygreen.com

psychologies.co.uk

consciouslifestylemag.com

womenshealthmag.co.uk

luxurialifestyle.com.au

redonline.co.uk

royal.uk

womanmagazine.co.uk

glamourmagazine.co.uk

elleuk.com

cosmopolitan.com/uk/

vogue.co.uk

marieclaire.com

harpersbazaar.co.uk

Cam asta ar fi lista celor mai importante publicații online pe care le citesc eu, la nivel internațional. Dacă stau să caut în istoric, sigur sunt mult mai multe și mai nișate, unele pe partea de sănătate, altele pe alimentație, sport, travel, beauty sau fashion.

Pe cele care au și variantă românească, cum ar fi elle, marie claire, glamour etc le urmăresc atât la nivel internațional, cât și la nivel național. Și e super interesant să vezi cum se dezvoltă împreună, chiar dacă sunt adaptate pentru fiecare țară în parte.

În final, vreau să mărturisesc că deși am scris despre revistele online pe care intru frecvent, eu rămân extrem de îndrăgostită și de pasionată de print și deși încerc „să nu abuzez”, tot îmi mai cumpăr lunar măcar una sau două reviste, pe care le citesc din scoarță-n scoarță, de două sau de trei ori. (Pentru că probabil te întrebi de ce am zis „să nu abuzez”, îți voi spune pe scurt, că în copilărie, eram atât de pasionată de reviste, încât cumpăram câte 4-5 pe săptămână și le colecționam timp de doi sau trei ani).

Sper că te-a inspirat lista mea, iar dacă vrei să-mi spui și tu ce reviste online citești, te aștept să povestim în comentarii. 🙂

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.