Rowenta

5 funcții utile la peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Premium Care

În urmă cu câteva săptămâni, am primit un super cadou, complet neașteptat: peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Premium Care.

Eu de jumătate de an am înlocuit peria rotativă pe care o aveam cu Liss Brush 3D de la BaByliss, despre care am povestit mai multe AICI. Sincer, am simțit lipsa unei perii rotative, fiindcă, așa cum am spus și în articolul respectiv, peria de la BaByliss este super utilă pentru îndreptat, dar la capitolul volum, nu prea ajută.

Îmi îndrept părul de 7 ani și am schimbat multe perii rotative și plăci de întins părul, prin urmare, îmi dau seama foarte ușor dacă un aparat este bun sau nu. Iar după aproape o lună, de când folosesc peria rotativă de la Rowenta, m-am gândit să scriu 5 funcții utile pe care le are și pentru care merită cumpărată.

Rowenta1. Are 2 tipuri de perii, una cu diametrul de 4 cm şi cealaltă, cu diametrul de 5 cm, astfel, fiecare își poate alege peria în funcție de lungimea părului. Fetele care au părul scurt o pot folosi pe cea cu diametrul de 4 cm, iar cele care au părul lung o pot alege pe cea cu diametrul de 5 cm. Eu având părul scurt, o folosesc pe cea mică și sunt super încântată de ea, pentru că este extrem de practică și ușor de folosit.

2. Ambele capete rotative au peri naturali și înveliș Cashmere Keratin, prin urmare, coafează fără să agreseze. Rezultatul: părul nostru devine mai strălucitor și mai mătăsos. Iar pentru protejarea celor două capete, te sfătuiesc să folosești cele două capace de plastic cu care vin însoțite, fiindcă le ajută ca perii să nu se deterioreze la depozitare și mai ales, le păstrează igiena.

3. Peria are generator dublu de ioni. Asta înseamnă că generează de 40 de ori mai mulţi ioni, iar părul devine mai uşor de coafat și mai ales, nu se electrizează.

4. Puterea mare de 1000 W și posibilitatea de coafare atât cu aer cald, cât și cu aer rece este un avantaj enorm pentru ca părul să reziste coafat cât mai mult timp. Iar pentru fetele cu părul ondulat sau creț, așa ca mine, e un aspect extrem de important!

5. Are 2 setări de viteză, 2 setări de temperatură, flux de aer rece și se rotește automat în ambele direcții. Aceste funcții ne ajută să uscăm, dar și să stilizăm părul în același timp, pentru un rezultat profesional.

Personal, eu sunt foarte încântată de ea, oferă rezultate rapide, e ușor de folosit și extrem de practică. Chiar o recomand cu căldură fetelor care vor o perie cu funcții simple și eficiente.

O găsești în magazine, atât online, cât și offline, iar dacă vrei să afli mai multe informații despre ea, poți intra pe rowenta.ro

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.