De ce trebuie să încerci șamponul cu nectar de cocos de la Republica Bio

Fiindcă utilizez extrem de des uleiul de cocos și sunt din ce în ce mai mulțumită de rezultatele pe care le aduce pielii și părului meu, am fost foarte încântată când am descoperit șamponul cu nectar de cocos, pe care am zis că trebuie neapărat să îl încerc.

După câteva spălări, m-am convins de efectul Wow pe care îl oferă părului și am zis că-i musai să-ți povestesc puțin despre el.

Șamponul cu nectar de cocos pentru toate tipurile de păr este un produs vegan marca Urtekram, care conține, atenție, 100% ingrediente de origine naturală, 11% din totalul ingredientelor provenind din agricultura ecologică, fiind chiar certificat ecologic de Ecocert Greenlife.

Și crede-mă, un produs natural face diferența! Primul efect pe care îl observi este faptul că în timpul șamponării, părul tău scârțâie, aceasta fiind o senzație de curat, tare, tare plăcută.

Ce conține mai precis acest șampon: nectar de cocos organic, extract de margarete, extract bio de aloe vera și ulei din coajă de portocală.

Efectele? Îți hidratează părul în mod natural și îl revitalizează, iar combinația de ingrediente organice de înaltă calitate fac ca părul tău să fie moale și mătăsos.

Direct de pe etichetă:

  • Extractul bio de aloe vera este puternic hidratant, calmant, cicatrizant și reparator.
  • Nectarul de cocos este nutritiv și reface cuticula firului de păr.
  • Uleiul din coajă de portocală dulce dă strălucire părului și îl catifelează.

Merită încercat! O să ajuți enorm firul de păr să se regenereze și să se hidrateze, mai ales dacă ai părul vopsit sau îl îndrepți cu placa des (așa, ca mine).

Dacă vrei să încerci șamponul cu nectar de cocos, îl poți comanda de pe Republica Bio. Eu deja am pus ochii și pe balsamul de păr din aceeași gamă și mă declar oficial, cucerită de produsele naturale din gama Urtekram.