poveste

Orice schimbare are o poveste

Așa cum te-am obișnuit, la mine toate au o poveste. 🙂 Așa s-a întâmplat și ultima dată când am luat decizia de a-mi schimba culoarea părului.

Decizie luată ca de fiecare dată pe moment, fiindcă în 5 minute m-am hotărât în privința nuanței, deja îmi imaginam look-ul final și nu îmi mai rămânea decât să caut un salon la care să merg. Acum urma aceeași poveste ca-ntotdeauna. La ce salon să merg?

Cum spuneam și aici, mă mai vopsesc și acasă, atunci când e vorba doar de rădăcini sau retuș, dar atunci când vreau să fac o schimbare de look, prefer să merg la salon. Prin schimbare de look, în această poveste, mă refer la faptul că având o nuanță de roșcat în păr, riscam vopsindu-mă singură și cu siguranță nu aș fi obținut nuanța de castaniu închis pe care mi-o doream. Iar la final nu ar fi fost o poveste cu final fericit. :))

În fine, planul era făcut, doar salonul mai lipsea. Nu știu dacă este numai problema mea, dar până acum nu am găsit un salon de care să fiu mereu mulțumită în ceea ce privește vopsitul. Da, mă refer strict la vopsit sau coafor, fiindcă în ceea ce privește cosmetica sau îngrjirea manichiurii și pedichiurii, chiar am două fete (în locuri diferite) la care merg de mult timp și de care sunt foarte mulțumită.

Cum cu vopsitul nu te joci, căci e o poveste complicată, iar parte de experiențe neplăcute am avut cu duiumul la saloanele unde am mers până acum, am decis ca de data asta să mai aștept până găsesc ceva potrivit.

La scurt timp după, am fost invitată de Mara de la Sunday PR la deschiderea Sublime Maison de Beauté, un salon de înfrumusețare cu aer parizian. Recunosc, prima dată m-am gândit că e posibil să fie salonul pe care îl căutam, dar apoi am zis să nu îmi fac iluzii și să văd mai bine despre ce este vorba.

Știam că evenimentele organizate de Mara sunt foarte elegante și drăguțe, dar acum chiar am rămas plăcut surprinsă. Salonul era o poveste. Decorat tare gingaș, cu mobilier vintage, nuanțe de roz și multe elemente de detaliu ori de câte ori întorceai privirea. Recunosc, pentru mine altceva a contat mai mult decât decorul. Produsele de calitate. Nu am putut să nu remarc faptul că atât la manichiură/pedichiură, cât și la coafor și cosmetică, toate produsele erau străine, erau produse calitative pe care îți dorești să le ai și tu acasă. Curioasă de fel, am intrat repede și pe site-ul lor și m-am mirat că prețurile sunt extraordinar de bune pentru serviciile calitative pe care le oferă. Ca să nu mai zic că pe pagina de Facebook organizează des concursuri unde poți câștiga diverse tratamente la salon.

13615339_477416609118705_8047452652577825306_n
După cum îți poți imagina, evenimentul m-a convins. Prin urmare, nu a trecut mult timp până să îmi fac rezervare și să merg la Sublime Maison de Beauté pentru schimbarea de look pe care mi-o doream.

La Sublime chiar te simți ca în livingul celei mai bune prietene, atmosfera e primitoare, iar ritmurile de lounge din surdină asigură un răsfăț sublim în timpul ședințelor de beauty.

Și cum, necum, am ieșit și de data aceasta din zona de confort. Cum? Ei bine, am fost vopsită pentru prima dată de un băiat. Știam că în noua locație Sublime clienții vor beneficia de un stilist profesional, care le va divulga secrete de stil și îi va îndruma să facă alegerea perfectă. Dar nu m-aș fi gândit niciodată că voi nimeri fix la el. Îți pot spune că s-a implicat foarte mult pentru a mă ajuta cu schimbare pe care o voiam. M-a sfătuit, am ales împreună nuanța potrivită, iar în final, a ieșit exact totul cum îmi doream.

Chiar îți recomand să încerci Sublime Maison de Beauté. E pe Bulevardul Unirii, în zona Piața Alba Iulia, îl găsești foarte ușor.

Sublime Maison de Beauté este o poveste învelită într-o “casă de înfrumusețare” cu aer parizian. Amenajat în stil franțuzesc, cu detalii romantice și influențe vintage combinate cu glam-ul modern, a luat naștere din nevoia de a crea un concept diferit de salon de înfrumusețare, în care clientului i se oferă o adevărată experiență de frumusețe, atenție și relaxare.

poveste

Eu voi reveni aici cu drag de fiecare dată pentru atmosfera primitoare, pentru profesioniștii care te îndrumă și te aranjează în detaliu și mai ales, fiindcă raportul calitate-preț este foarte bun. 

Foto

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.