Cum slăbești sănătos în 90 de zile

Vreau să-ți spun de pe acum că în acest articol nu vei citi rețete miraculoase care te fac să slăbești instant și să nu te mai îngrași niciodată.

Eu prin slăbit înțeleg schimbarea mentalității, a stilului de viață, a modului în care ne hrănim, adoptarea unor obiceiuri noi și totodată, renunțarea la obiceiuri nesănătoase care nu ne fac nici un bine.

Pentru mine, factorul decizional atunci când vrei să slăbești este să conștientizezi că totul ține de alegerile tale și de cât ești de motivat să renunți la a mai mânca lucruri nesănătoase fără să fie un calvar pentru tine.

Eu am încercat zeci de diete, dar pentru că mintea mea stătea tot la fast food și dulciuri, iar zilele în care mâncam „corect” erau un sacrificiu, bineînțeles că întotdeauna mă întorceam de unde am plecat.

Am aflat despre un program care este organizat sub forma unui jurnal video pe 90 de zile și cuprinde 48 de ore de materiale video, organizate în 24 de module (cursuri).

Programul este creat pe platforma Ramonei Țintea, scoaladeslabit.ro. Ramona este terapeut în terapii complementare, acreditat OPMCA, cu specializarea în nutriţie şi stil de viaţă sănătos (AICI poți afla mai multe informații despre ea).

De ce mi se pare o alegere bună acest program? În primul rând, pentru că se axează pe educare și te sprijină etapă cu etapă să îți construiești un stil de viață sănătos care să rezoneze cu tine, nu să-ți fie corvoadă.

În al doilea rând, mi se pare foarte util pentru că cineva e alături de tine constant, există o comunitate în jurul programului și există un grup de Facebook unde oamenii postează zilnic piedicile pe care le întâmpină sau reușitele pe care le au cu programul. Practic, te alături unei comunități unite și active și beneficiezi de suport în permanență, oriunde și oricând.

Dacă te-am făcut curios, intră pe site și citește mai multe despre programul de 90 de zile, care apropo, până pe 1 noiembrie are preț redus la fiecare achiziționare.

Am scris acest articol fiindcă îmi doresc să ajut cât mai mulți oameni să înțeleagă că slăbitul este mai întâi schimbarea de mindset și apoi schimbarea alimentelor pe care le consumăm.