5 motive pentru care merită să fii prezent la Social Media Summit 2017

Evenimentul Social Media Summit, organizat de Revista Biz este conferința care îți oferă acces la cei care gândesc, creează și implementează campaniile de impact din Romania.

Conferința este alcătuită din 3 sesiuni, în care vor fi dezbătute tendințe și strategii în online pentru 2017, va avea loc o dezbatere pe tema Online vs Media Tradițională și va fi prezentat peisajul social media în 2017.

Cui se adresează? Specialiștilor în comunicare din companii și agenții de PR, oamenilor de marketing și vânzări și bloggerilor.

5 motive pentru care merită să fii prezent la Social Media Summit 2017:

1. Vei afla topul canalelor de comunicare în 2017, cum arată peisajul social media, ce canale vor deveni vedete în acest an, precum și starea vlogosferei și strategiile de conținut și branding ale vloggerilor de la noi.

2. În cadrul conferinței, va avea loc o competiție de debate, formată din două echipe: Echipa Pro Media Online și Echipa Pro Media Tradițională. Și va fi extrem de interesant, crede-mă. Se va dezbate după regulile competitorilor de formal debate, cu argumente pro și contra, un cronometru și un juriu competent și imparțial.

Eu am participat la o astfel de competiție în Biz Sms Camp și am învățat extrem de multe lucruri. Am scris AICI cum m-a ajutat pe mine experiența debate-ului.

3. Se lansează Digital Report, un proiect editorial care reunește informații despre cele mai relevante bloguri, cei mai urmăriți vloggeri, top conturi Instagram, cele mai importante agenții din România, tendințe și evoluții ale pieței de digital, precum și topul bloggerilor care au colaborat cel mai bine cu agențiile și de asemenea, topul agențiilor care au colaborat cel mai bine cu bloggerii. Toate informațiile cuprinse în Digital Report fac referire la activitatea din România, pentru anul 2016.

AICI găsești topul celor mai vizibili 50 de bloggeri, anunțat în 2016, la #SMSBucuresti.

4. Se dezbat cele mai bune campanii din ultimul an și se dezvăluie tedințele pentru 2017.

5. Pentru bloggeri, există posibilitatea de a participa gratuit, în urma selecției blogurilor celor care se înscriu și în limita locurilor disponibile.

Final reminder Social Media Summit 2017:

Pentru a-ți asigura locul, înscrie-te până pe 17 Februarie.

Te îndemn să mergi Social Media Summit 2017, mai ales dacă lucrezi în online sau ai un blog / vlog, fiindcă este unul dintre cele mai relevante evenimente de social media din acest an.