Starbucks a lansat o gamă de smoothie-uri proaspete, fără zahăr

Iubesc Starbucks pentru geniala ciocolată caldă Signature Hot Chocolate, de dragul căreia uit și de dietă și de restricții alimentare, ori de câte ori îmi iese în drum un Starbucks.

Abia când reușisem să nu mai cedez tentației de a trece în fiecare zi pe la ei, mi-au dat lovitura de grație, cu noua gamă de smoothie-uri din fructe și legume proaspete, pe care tocmai au lansat-o.

Obișnuiesc să îmi prepar singură câte un smoothie (aproape) în fiecare dimineață, pe care îl beau în drum spre birou, însă sunt zile când timpul nu-mi permite fiindcă se anunță o zi aglomerată sau încep ziua foarte devreme și știind că voi sta pe drumuri mare parte din zi, nu pot pleca cu paharul de smoothie de acasă.

De multe ori am stat și m-am gândit de unde aș putea să-mi iau un smoothie care să-l înlocuiască (măcar pe jumătate) pe cel făcut de mine acasă, dar recunosc, n-am avut încredere în nici un loc unde se servesc smoothie-uri, pe drumul spre birou, fiindcă de foarte multe ori am fost dezamăgită de băutura primită.

Pe cele de la Starbucks voi avea încredere deplină să le încerc over and over again, fiindcă m-am convins de calitatea pe care o livrează și știu că nu-mi vor pune suc la cutie și restul pulpă, ca să pară un smoothie „veritabil” (cum găsești în majoritatea locurilor).

Smoothie-urile sunt realizate pe loc și foarte important, nu conțin zahăr. Ele sunt disponibile în mărimea Tall, în 3 variante de culori: roșu, verde și portocaliu.

Roșu: conține castravete, măr, lămâie, semințe de in și sfeclă.

Verde: conține spanac, lămâie, goji și ananas proaspăt.

Portocaliu: conține măr, curmale, spanac, merișoare uscate, ghimbir și scorțișoară.

Starbucks

Istoria Starbucks Coffee Company începe în 1971, în Seattle, iar în prezent, compania este lider în aprovizionarea, vânzarea și prăjirea cafelei.

Eu abia aștept să încerc noile smoothie-uri, care îmi vor da energie în zilele foarte aglomerate, când am multe drumuri de făcut.