Fiica Madonnei este imaginea noului parfum Stella McCartney – POP BLUEBELL

Lourdes Leon, fiica Madonnei, este pentru a doua oară imaginea unui parfum lansat de Stella McCartney, de data aceasta, POP BLUEBELL. Prima dată a fost imaginea unui parfum al Stellei în 2016, atunci când a reprezentat parfumul POP, iar acum în 2017, reprezintă parfumul “POP BLUEBELL”, proaspăt lansat pe piață.

POP BLUEBELL se definește prin aroma de tuberoze, care, dacă nu știai, sunt florile preferate ale Stellei McCartney.

Dacă mă întrebi pe mine, mi se pare că spre deosebire de POP, parfumul lansat în 2016, care are un miros ușor dulce, adolescentin, POP BLUEBELL are o aromă mult mai matură, elegantă și fresh, încununat de mirosul de flori de tuberoze. Tocmai din acest motiv, se spune că femeia care poartă acest parfum este liberă, feminină și nu se teme să își exprime autenticitatea și individualitatea.

Parfumul e disponibil în sticluțe de 30 ml, de 50 ml și de 100 ml. Ba mai mult, dacă intri pe stellamccartney.com, vei vedea că Stella a lansat și o serie de accesorii realizate în ton cu POP BLUEBELL, cum ar fi ghiozdane, ochelari de soare sau truse pentru cosmetice.

În România, găsim POP BLUEBELL doar în magazinele Marionnaud România, atât online, cât și offline.

Așadar, doamnelor și domnișoarelor, dacă sunteți în căutarea unui parfum fresh și elegant de vară, vă recomand POP BLUEBELL, pentru că miroase senzațional! Dar vă veți convinge singure de asta, dacă mergeți într-un magazin Marionnaud să-l testați.

Iar în încheiere, vreau să vă arăt și vouă clipul de promovare al parfumului, fiindcă mie mi-a plăcut tare mult!

Foto