Sunt blogger acreditat la Webstock 2015, cel mai mare eveniment de Social Media din România

Scriu de câteva luni pe blog şi recunosc că trăiesc şi acum uneori emoţiile necunoscutului atunci când public un articol, însă am fost hotărâtă de la bun început să fac paşi mici, dar siguri în blogosferă pentru a reuşi să aduc content interesant pe blog.

Pentru că am trecut de emoţiile primelor articole, următorul pas pe care îmi doream să îl fac era să particip la primul eveniment în calitate de blogger pentru a cunoaşte mai bine blogosfera prin intermediul celor care o menţin vie.

Şi unde altundeva poţi face asta, dacă nu la Webstock 2015, cel mai mare eveniment de Social Media şi comunicare din România?

Webstock 2015, este un eveniment ce  reuneşte bloggerii din România și agențiile active în Social Media şi aduce în prim plan atât noutăţile, cât şi cele mai interesante tendinţe din mediul online.

Eu îmi doresc să particip la eveniment în primul rând pentru a cunoaşte comunitatea (deoarece vin bloggeri atât din Bucureşti, cât şi din ţară), pentru a cunoaşte oamenii din agenţii şi nu în ultimul rând pentru tips&tricks-urile despre blogging şi Social Media pe care le voi învăţa de la oamenii de acolo şi din experienţele pe care ei le împărtăşesc.

La Webstock se reunesc atât bloggeri interesați de Social Media, cât şi bloggeri specializați pe diverse domenii, iar în acelaşi timp oferă posibilitatea de participare la Webstock Awards creatorilor de aplicaţii şi proiecte web & mobile.

Orice blogger ar trebui să se înscrie, indiferent de experienţa pe care o are în blogosferă, deoarece este un domeniu în permanentă evoluţie, iar secretul în a fi cel mai bun în ceea ce faci este să ştii cum şi de unde să culegi informaţiile care îţi sunt folositoare.

M-am înscris şi am primit invitaţia oficială de a fi unul dintre bloggerii acreditati la Webstock 2015. Sentimentul pe care îl ai atunci când ţi se deschide prima uşă pentru a păşi în comunitatea din care îţi doresti să faci parte este unic. Simţi că faci bine ceea ce faci şi eşti încurajat să te perfecţionezi tot mai mult pe zi ce trece.

Aşadar, pe 2 octombrie voi participa la cea de-a VIII ediție a evenimentului, ce va avea loc la JW Marriott Grand Hotel.

Evenimentul este structurat în trei sesiuni de conferințe, două sesiuni de micro-conferințe și gala Webstock Awards, în care vor fi premiate cele mai apreciate proiecte din mediul online în ultimul an în Romania.

Abia aştept ziua evenimentului şi mi-ar plăcea să întâlnesc acolo cât mai mulţi bloggeri aflaţi la început de drum ca şi mine pentru a ne cunoaşte şi a schimba păreri.

Am menționat cumva că bloggerii au acces gratuit la eveniment? Te poţi înscrie şi tu aici.

Poţi afla mai multe informaţii despre Webstock 2015 pe pagina de Facebook, pe contul dedicat de Twitter sau pe site-ul evenimentului.

Webstock 2015 este organizat de Evensys, în parteneriat cu Vodafone România.

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.