Iată cum poţi merge la Electric Castle cu un tren în care e petrecere non-stop

Da, ai citit bine, vara asta poţi merge cu un tren în care sunt party-uri non-stop. Şi nu mergi oriunde, ci direct la Electric Castle Festival, unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzică de la noi din ţară.

Electric Castle va fi între 14-17 iulie, ca în fiecare an, la Bonţida, în judeţul Cluj. Cum spuneam mai sus, poţi ajunge până acolo în cadrul unei simfonii electronice, pe conceptul Silent Disco, cu Beck’s Electric Train.

Vara asta eu merg pentru prima dată la Electric Castle şi tot pentru prima dată în Cluj, deci îţi poţi închipui cât de nerăbdătoare sunt să treacă timpul mai repede până pe 13 iulie când voi pleca la festival cu trenul muzical. Aa, cred că am omis să îţi spun cel de-al treilea lucru pe care îl voi face tot pentru prima dată cu ocazia festivalului: voi dormi în cort, iar pentru mine, asta e provocarea verii. :))

Important de ştiut este că trenul circulă pe ruta #525KmDeMuzica, pleacă pe 13 iulie din Gara de Nord și va ajunge la festivalul Electric Castel în dimineața zilei de 14 iulie! Până să uit, line-up-ul festivalului arată cam aşa.

În caz că te întrebai, drumul cu trenul durează doar 15 ore, dar va fi probabil singurul drum cu trenul în care nu te vei plictisi, pentru că petrecerea urbană în mişcare, pe conceptul Silent Disco este ținută de DJ’s cunoscuți precum Golan – DJ Set, Electric Brother, The Model, Silent Strike și Dan Basu & friends.

Pentru a câștiga experiența muzicală a verii, fanii berii Beck’s trebuie să introducă codurile de sub capac în contul lor de pe platforma becks.ro,  până adună 70 de puncte, și primesc pachetul compus din: abonament pentru cele 4 zile de festival  Electric Castle (14-17 iulie), bilet în trenul muzical Beck’s, pe ruta București – Bontida, tren cu 525 de km de muzică și party cu DJ’s, food&beer și bilet de întoarcere, cu trenul, de la Bontida la București, la finalul festivalului. Mai multe detalii găseşti aici.

Un alt lucru mişto este că vinerea trecută, pe 17 iunie, comunitatea #525KmDeMuzica fost prezentă în Gara de Nord, unde a realizat o simfonie electronică, fiind momentul culminant al unei petrecerei urbane în mișcare, ce a durat 6 zile, în București.  Începând de duminică, 12 iunie, zeci de tineri cu căști verzi- amintind conceptul ce se va regăsi pe tren – SILENT DISCO, au ascultat muzică și au dansat în stații și mijloace de transport în comun, promovând un party de #525KmDeMuzica. Ceea ce s-a întâmplat şi în Gară şi a fost foarte mişto, eram acolo şi m-am bucurat tare să văd câtă lume se strânge pentru a vedea o gaşcă de tineri dansând pe ritmuri simfonice. ?

În loc de încheiere, te anunţ că pe pagina #525KmDeMuzica se organizează frecvent concursuri la care poţi câştiga diverse premii, inclusiv bilete la festival cu Beck’s Electric Train. 😀
tren