Uite ce surpriză răcoritoare ți-au pregătit Uber și Prigat zilele acestea

Uber ne face ziua mai frumoasă de fiecare dată când apare cu ceva nou, așa cum am spus și aici. De data aceasta, ne oferă o surpriză răcoritoare pentru un veritabil sfârșit de august, sub sloganul „Suc de viață”.

Vei fi la fel de surprins ca și mine să afli că de azi până duminică, mai precis în perioada 26-30 august, toți cei care folosesc serviciul Uber primesc gratuit în timpul cursei o sticlă de suc răcoritor Prigat, pentru a face față mult mai ușor temperaturii caniculare de afară.

Prigat și Uber vor să îi recompenseze pe atleții de zi cu zi, mai precis pe oamenii normali ca mine și ca tine, care aleargă pe tot parcursul zilei dintr-un loc în altul și fac o mulțime de lucruri în același timp.

Nu sunt neapărat cei care participă la maratoane, mai degrabă sunt cei care parcurg o cursă contra cronometru în oraș pentru a duce la bun sfârșit provocările zilnice, motiv pentru care Uber și Prigat le oferă o surpriză răcoritoare pentru zile pline de energie.

Dacă știi pe cineva care nu a folosit încă serviciul Uber, îi poți spune că în cadrul campaniei „Atleți de zi cu zi”, noii utilizatori Uber beneficiază de o primă cursă gratuită, în limita a 30 de lei, dacă descarcă aplicația și folosesc codul “ATLETIDEZICUZI”.

Apropo, Uber testează în San Francisco o metodă de preluare a comenzilor care seamănă cu un fel de transport în comun, deoarece preia mai mulți clienți în același timp și apoi îi duce pe rând la destinație, ceea ce mi se pare o idee super tare.

Funcționează ca un autobuz: dacă în drum spre destinația unui client aflat în mașină mai este unul de luat, șoferul se oprește și pentru el, apoi urmând a-i duce la destinație în ordinea preluării comenzilor.

Seamănă într-un fel cu Leapșa, fain ar fi să le iasă testul și să apară și la noi această posibilitate.

Foto