Vizita la Dino Parc Râșnov este o aventură continuă!

Pentru început, vreau să îți spun că Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc tematic cu dinozauri din Sud – Estul Europei, situat în apropiere de Cetatea Râșnov.

Plin de surprize atât pentru vizitatorii mai mici, cât și pentru cei mari, parcul găzduiește „câțiva” dinozauri prietenoși care vor să se joace și să pozeze fioros cu oamenii.

Da, chiar sunt prietenoși, chiar dacă te privesc de sus. 🙂

12003378_961383113925451_8735287615904419998_n

Deoarece Dino Parc Râșnov pregătește mereu noi aventuri, weekendul trecut a fost inaugurat traseul pe timp de noapte, dotat cu instalație de sunet și lumini, care ne transpun într-o lume demult apusă. Dacă ți-a fost frică de simpaticii dinozauri pe timp de zi, o vizită în toiul nopții cu siguranță te va ajuta să te împrietenești cu ei. 🙂

Nu trebuie să te temi de ei, chiar sunt prietenoși. Mă adresez aici adulților, pentru că cei mici zburdau printre ei fără nici o teamă, în timp ce părinții lor făceau un pas în spate atunci când vedeau un dinozaur printre copaci.

Fioroși nevoie mare, după cum poți observa, îi cam supăra lumina puternică și aglomerația. 😀

Cinema 9d 3Pentru cei dornici de și mai multe peripeții, tot weekendul trecut au fost deschise și cele două cinematografe, dintre care unul 9D, cu o capacitate de 12 locuri. Ambele cinematografe vor rula filme și documentare tematice, cu și despre dinozauri, dar și alte producții de aventură, comedie sau horror.

Mișcările hidraulice ale scaunelor, apă, vânt, fulgi de zăpadă, fum și pistoalele interactive sunt elementele speciale care te vor surprinde după vizita la fioroșii dinozauri. Mai mult decât atât, tot etajul clădirii principale, în care se află cinematografele, este dotat cu tehnologie interactivă de la holograme până la touchscreen-uri.

Eu am văzut un filmuleț simpatic care m-a plimbat într-un carusel printr-un parc de distracții, bineînțeles cu zeci de suprize înaripate sau păroase care îți săreau în față atunci când te așteptai mai puțin. 🙂

Iată ce poți găsi în Dino Parc Râșnov:

  • traseul cu 46 de dinozauri fioroși, acum deschis și pe timp de noapte
  • un vulcan artificial care erupe atunci când te apropii de el
  • două cinematografe, dintre care unul 9D
  • trasee de aventură și locuri de joacă pentru copii
  • căsuțe în arbori în care se desfășoară ateliere de pictură și desen
  • două locuri în care se pot servi mâncare și băuturi

Nu ai cum să te plictisești aici, tocmai de aceea în cele 3 luni de la deschidere, Dino Parc Râșnov a atras peste 180.000 de vizitatori.

Totuși, nu erau atât de fioroși pe cât voiau să pară. 😀

IMG_0057