Au început înscrierile la Webstock Awards, competiţia celor mai bune campanii şi proiecte din online

Anul trecut am mers pentru prima dată la Webstock, cea mai importantă conferinţă de social media din România. Aveam emoţii, scriam de puţin timp şi îmi doream enorm să cunosc cât mai mulţi oameni din online. Zis şi făcut, conferinţa a fost cumva, rampa mea de lansare în tainele socializării.

Fiind printre primele conferinţe la care participam în calitate de blogger şi mai ales, prima conferinţă la care eram blogger acreditat, m-a uimit amploarea evenimentului şi numărul mare de participanţi, dar am înţeles atunci că trebuie să profiţi enorm de astfel de oportunităţi.

Ce vreau să zic este că atunci când te vezi înconjurat de atâţia oameni care lucrează sau sunt pasionaţi de social media şi online, mergi şi vorbeşte cu ei, cunoaşte-i, o să fii extrem de suprins de feedback-ul pe care îl primeşti. În fine, am scris în acest articol mai multe impresii de la primul meu Webstock. 😀

Spuneam atunci să nu te mulţumeşti doar cu impresii, fotografii și urmărirea transmisiunilor live ci să vii la eveniment, să cunoşti personal oamenii cu care discuţi pe mail şi să te împrieteneşti cu ei. E extrem de important networkingul, pentru că în 2 minute de discuţii cu o persoană, rezolvi mai multe lucruri decât în 10 mailuri pe care le schimbaţi.

Aşadar, e musai să vii la Webstock, conferinţa care reuneşte cei mai mulţi oameni pasionaţi de social media din România. Este organizat pentru cel de-al nouălea an consecutiv de Evensys în parteneriat cu Vodafone.

Save the date! Pe 30 septembrie 2016, la  JW MARRIOTT BUCHAREST HOTEL, comunitatea online locală se reuneşte pentru a participa la Conferintele Webstock şi Premiile Webstock!

Să le luăm pe rând. Conferintele Webstock au loc în prima parte a zilei şi cuprind prezentări despre cele mai noi tendinţe în social media, comunicare şi promovare, campanii de succes, branding, aducând în prim-plan ultimele tehnologii şi aplicaţii din domeniu, dar şi profesionişti care au realizat cu succes astfel de campanii.

În cea de-a doua parte a zilei, sunt premiate cele mai creative şi inedite proiecte şi campanii în social media, produse în Romania în ultimul an, la Premiile Webstock.

Fiindcă la Webstock Awards sunt premiate cele mai creative proiecte din online, poţi înscrie chiar tu o campanie sau un proiect realizat în ultimul an şi are toate şansele să câştige un premiu. Iată care sunt categoriile care intră în competiţie:
Webstock

Îţi poţi înscrie proiectul sau campania acum, aici!

Şi pentru că Webstock este cel mai lung eveniment de o zi din Romania, un adevarat maraton de 12 ore, cei de la Evensys oferă ocazia ideală celor pasionati de organizarea de evenimente să se implice şi să înveţe secretele din spatele unei astfel de conferinţe.

Te poţi înscrie ca voluntar, dacă trimiţi un mesaj la office[@]evensys[.]ro, menţionezi la subiect „Voluntariat Webstock” şi la final, scrii câteva detalii despre tine şi despre experienţa ta în organizarea de evenimente (bineînţeles, dacă ai). Mai multe detalii poţi afla de aici.

Acum nu-mi rămâne decât să îţi amintesc că este o oportunitate uriaşă pentru tine, ca om de social media şi online, să iei parte la acest eveniment. Ne vedem acolo! 🙂

Remember, Webstock 2016, are loc pe 30 septembrie 2016, la JW MARRIOTT BUCHAREST HOTEL.