Zi cu soare și Instameet la Tarom

Astăzi am participat la Instameet-ul organizat de Irina Alexe în hangarul de la TaromIrina lucrează în departamentul de publicitate la Tarom și a invitat comunitatea de instagrammeri să fotografieze avioanele ce „se odihnesc” aici. Împreună cu o gașcă faină de instagrammeri am „invadat” hangarul și timp de două ore ne-am ocupat cu fotografierea unui avion particular mic, dar foarte interesant.

A fost pentru prima dată când urc într-un avion particular și am rămas plăcut suprinsă. Ideea de avion particular mă ducea cu gândul la un interior sofisticat așa cum vedem în filme cu scaune de piele și pahare de șampanie. Însă nu a fost deloc așa, deoarece avionul în miniatură se diferențiază de unul normal doar prin dimensiune și poziția scaunelor. Am remarcat în spatele și în fața avionului aproape de cabina pilotului, așezarea scaunelor câte două, față în față ca în tren, ceea ce într-un avion normal nu prea întâlnești.

Am primit un avionaș drăguț și am zis să îl includ și pe el în sesiunea foto. Iată ce a ieșit: 😀

Instagrammerii și-au îmbogățit conturile cu multe poze interesante și au promis că vor reveni la următorul Instameet pentru a fotografia și un avion mai mare.

11060260_977116365640326_9075420980631045689_n

Foto: Alex Damian

A fost o experiență foarte interesantă și mă voi întoarce în hangar cu drag de fiecare dată. Intrați și voi pe hashtagul #instameettarom pentru a vedea toate pozele făcute azi. 😀