Zilele Biz

Zilele Biz, 20 – 24 Noiembrie. It’s Business Show Time!

Zilele Biz este de 16 ani, cel mai relevant eveniment business-to-business din România. Anul acesta va avea loc între 20 – 24 Noiembrie, la ARCUB București.

Este o conferință maraton de cinci zile, unde an de an se alocă câte o zi de conferințe și networking pentru cinci domenii de business: Antreprenoriat (20 noiembrie), Inovație (21 noiembrie), Management (22 noiembrie), CSR (23 noiembrie) și Media & Marketing (24 noiembrie).

Pentru mine, Zilele Biz este un eveniment la care merg să învăț, atât de la speakeri, cât și de la oamenii pe care îi întâlnesc acolo. Merg pentru inspirație, pentru motivație și pentru networking. În cele cinci zile de conferințe se reunesc oameni care împărtășesc atât momente de succes, cât și momente de cumpănă din business-ul lor și demonstrează că DA, SE POATE, doar dacă muncești foarte mult pentru a-ți atinge obiectivul.

Mi-am propus ca anul acesta să fiu prezentă la ziua de Antreprenoriat și la ziua de Management. Aștept cu nerăbdare mai ales Ziua Antreprenoriatului, care va debuta cu un profil al antreprenorului român în 2017, realizat pe baza studiului exclusiv Biz despre cele mai puternice companii antreprenoriale româneşti grupate pe domenii şi regiuni.

Audiența este specializată pe fiecare zi și reunește manageri, antreprenori, specialiști în comunicare, consultanți, investitori, reprezentanți ai oficialităților și ONG-urilor și reprezentanți ai presei.

Găsești aici programul complet și informații detaliate despre speakeri, iar aici te poți înscrie pentru una sau mai multe zile. It’s Business Show Time!

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.