ZOOT mi se pare o variantă practică a shoppingului online

Sunt zile în care îmi place şi mă relaxează să mă plimb prin mall şi să probez haine sau accesorii. Dar, repet, o fac pentru relaxare sau în cazurile în care caut de ceva timp un anumit model de blugi sau de pantofi şi cum se întâmplă să nu-i găsesc online, apelez la varianta colindatului prin magazine.

În rest, sunt foarte organizată la capitolul shopping pentru haine, cosmetice sau machiaj. Am în permanenţă o listă cu lucruri pe care plănuiesc să le cumpăr şi o dată pe lună sau o dată la două luni, fac o comandă mai mare şi îmi cumpăr toată lista. Apoi fac pauză până se umple lista iar şi tot aşa.

Am observat că e cea mai eficientă variantă de cumpărături, fiindcă mă determină să nu cheltuiesc mai mult decât este cazul şi în acelaşi timp, să mă asigur că am la îndemână toate cele necesare pentru ţinutele de zi cu zi.

Și da, știu că majoritatea ne-am confruntat cel puțin o dată cu situații neplăcute atunci când comandat haine online, ba că nu era materialul la care ne așteptam, ba că măsura nu era potrivită etc.

Tocmai din acest motiv, varianta ZOOT.ro mi se pare extrem de practică pentru shoppingul online de îmbrăcăminte şi încălţăminte, fiindcă îţi oferă ocazia să mergi în Cabinele de fericire şi să probezi tot îţi ce doreşti, iar apoi cumperi doar ce îţi vine.

Tu îţi alegi de pe site tot ce îţi place, iar apoi selectezi unul din cabinele unde vrei să mergi să le probezi. Sunt 9 cabine de fericire momentan în România, 6 în Bucureşti şi câte unul în Cluj, Timişoara şi Constanţa.

Un alt avantaj al platformei ZOOT este că au o gama mare de produse, din materiale calitative şi o paletă largă de branduri internaţionale. Înainte să încerc şi eu serviciul, foarte mulţi oameni mi-au spus că la ZOOT au haine din materiale extrem de calitative, iar în cele din urmă, m-am convins şi singură de asta.

Eu îţi recomand să te plimbi puţin pe site şi dacă îţi place ceva, să comanzi cu încredere și să mergi să probezi, iar dacă nu-ți place, ești liber să-ți alegi altceva.

Spor la shopping!